Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вариатор или нещо друго?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от franki1 Покажи съобщение....Ако соленоида е запецнал и не пуска масло, възможно ли е да прецака вариатора?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКолко беше изоставането? Имаше ли цял зъб? За да изостане само всмукателния вал, според мен, или вариаторът не е бил добре стегнат към вала или не са били добре стегнати болтовете, които крепят ангренажното колело към вариатора или ремъкът не е бил добре опънат между двата разпределителни вала.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеБеше споменал, че само всмукателния вал изоставал а сега разбирам, че и двата. Това е важно да го уточним. Тъй като изключвам да е прескочил зъб, ако и двата вала изостават, аз бих насочил вниманието си към шпонката на ангренажното колело на коляновия вал. Особено ако има записана грешка за фазовия датчик.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение+1.Аз също залагам,че е шпонката на коляновия вал(защото ми се случи същото),и ако тя е "тръгнала",случаят е доста спешен!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение+1, но и оптяжната ролка да се провери колко оптягаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНали все знаеш много по граматика, оправи си грешките! Щото ви се смеят хората които влизат във форума.
Иначе си прав, оБтяга се пише, ама съм почти заспал, че отрано шофирах в мъгла, дъжд, сняг
Comment
-
Въпросът ми е, дали е възможно вариатора да се повреди внезапно или дълго време трябва да си чатка като дизел. Защото при мен не се чуваше. Чак като ми светна дюзичката и след още известно каране започна да чатка силно. Така се получи и с втория вариатор. Ако някой е имал същите симптоми да пише. Сложихме втори вариатор заедно с разпределителния вал. Това е преди диагностиката. Съмненията ми са че, или и втория вариатор и той не става или клапана за маслото не работи. И ако сложа чисто нов вариатор и той бързо ще замине, като остане без масло. Така или иначе този клапан ще бъде проверен, само дето единия болт леко се прецака и не става с ключ, ноо ще бъде развит!
Comment
-
Компютърът няма как да "разбере" за проблем с вариатора освен по ел. веригата на клапана му. Остава да установиш дали проблемът е във веригата до ECU - то или в самия соленоид на клапана.
Нов вариатор съм купувал преди години от Тин Кар.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКомпютърът няма как да "разбере" за проблем с вариатора освен по ел. веригата на клапана му. Остава да установиш дали проблемът е във веригата до ECU - то или в самия соленоид на клапана.
Нов вариатор съм купувал преди години от Тин Кар.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеФазовият датчик е на изпускателния вал. Каквото и да прави вариаторът това няма как да повлияе на синхрона между изпускателния р.в. и коляновия вал.
Comment
Comment